Blockera besökare som beter sig olämpligt i chatt

Vi hoppas såklart att det inte ska förekomma något olämpligt språk i chatten från de besökare som är i er monter under mässan, men om det sker ber vi dig följa nedan steg för att blockera en besökare som beter sig olämpligt så fort som möjligt.

Vår första rekommendation är att representanten i er monter som tagit emot det olämpliga meddelandet blockerar besökaren direkt i chatten. Det gör man genom att klicka på den röda ikonen högst upp till höger i chattrutan för besökaren i fråga. Då är besökaren blockerad från att skicka fler meddelanden till just den specifika representanten.

Om ni önskar blockera besökaren från hela mässan ber vi dig mejla personens namn med tillhörande skärmdump på de meddelanden personen skickat till event@educations.com. Därefter blockerar vi personen från hela mässan. Är besökarens beteende så olämpligt att det finns skäl att gå vidare med en eventuell polisanmälan är det möjligt att göra, vi bistår då med den blockerade besökarens IP-adress.