Förhandsgranskning av din monter

I den här texten får du veta hur du kan förhandsgranska din monter i den virtuella eventplattformen.

Som representant i er monter har du tillgång till att förhandsgranska din monter. Genom att förhandsgranska kan du se till så att allt är korrekt uppladdat och ser bra ut i er monter.

Observera: Förhandsgranskningen aktiveras och inaktiveras av organisatören för mässan. Om du inte kan se det här alternativet i vänstermenyn när du är inloggad, vänligen kontakta organisatören.

För att förhandsgranska din monter följer du dessa steg:

1. Klicka på “Booth Preview” i vänstermenyn.

2. Nu kommer en ny flik att öppnas i din webbläsare som visar din monter.