Har du aktiverat din mikrofon och kamera?

När du ansluter till ett event i plattformen så kan du bli ombedd av din webbläsare att tillåta åtkomst åt din mikrofon och/eller kamera. Om du vill kunna ha video- eller röstsamtal i plattformen behöver du aktivera åtkomsten av mikrofon och/eller kameran.

Om du får problem med att inte kunna använda funktionen av video- eller röstsamtal eller inte minns om du tillåtit åtkomsten till din mikrofon och/eller kamera, så kan dubbelkolla det genom att klicka på den lilla videoikonen i din webbläsare och markera “Tillåt alltid” och spara.