Hur går processen för förhandsgranskning till?

Inför en mässa kommer du som utställare alltid få möjlighet att förhandsgranska din monter innan det att mässan öppnar. Det är väldigt viktigt att du skickar in allt material till er monter innan kommunicerad materialdeadline för att ta del av möjligheten att förhandsgranska din monter.

Förhandsgranskningsperioden är vanligtvis ett par dagar och vi bjuder alltid in till ett webbinarium innan där vi visar hur du förhandsgranskar din monter. Efter det kommer du få ett informationsmejl av oss med inloggningsuppgifter till era representanter i montern, samt skriftliga instruktioner om hur du går tillväga. Det är via dessa inloggningsuppgifter du kommer kunna förhandsgranska din monter. När du förhandsgranskar montern kommer du ha möjlighet att klicka på alla knappar och säkerställa att allt material i montern är korrekt enligt det material ni skickat till oss innan.

Om du upptäcker några felaktigheter i montern ber vi dig mejla in dessa till event@keg.com innan kommunicerad deadline. Mejlar du inte in eventuella ändringar till oss innan deadline kommer vi inte ha möjlighet att korrigera dessa på grund av uppdateringar i plattformen inför mässdagen.