Hur inleder en besökare en chatt med mig?

När en besökare står i din monter kan besökaren inleda en chatt med dig eller dina kollegor genom att klicka på knappen “Representanter”, välja vilken representant hen vill chatta med och därefter klicka på “starta chatt”. För att besökaren ska kunna starta en chatt krävs det att din status är “online”. Står du som “upptagen” eller “offline” kan besökaren inte chatta med dig utan hänvisas i stället till att kontakta dig via mejl.