Systemkrav och tekniska rekommendationer

Följande artikel ger dig information och tips kring system- och tekniska rekommendationer i den virtuella plattformen.

Plattformen tillhandahålls som en webbaserad lösning och är nåbar via webbläsare på PC, macOS och via mobila enheter (iOS and Android). Detta innebär att du inte behöver ladda ned eller installera någon annan programvara eller tjänst för att nyttja plattformen.

Däremot rekommenderar vi dig att använda den senaste versionen av webbläsaren Google Chrome för bäst upplevelse. Vi rekommenderar även att du är uppkopplad till ett stabild Wi-Fi eller annan internetuppkoppling när du använder plattformen för att undvika eventuella störningar.

Även om plattformen är nåbar via mobila enheter rekommenderar vi att du använder en PC för att ta del av den virtuella plattformen på bästa sätt.

Systemkrav (minimum)

• 2GB RAM
  • 2GB Hårddisk
  • 4Mbps eller 400Kbps bredbandshastighet
  • Tvåkärnig processor
  • Webbläsare: Chrome
  • Operativsystem: Windows XP / Windows 10
  • Skärmupplösning: 1280 x 720
  • Grafikkortsminne: 64MB

Rekommenderade systeminställningar

• 6GB RAM
  • 4GB Hårddisk
  • 8Mbps eller 800 Kbps bredbandshastighet
  • Tvåkärnig processor
  • Webbläsare: Chrome
  • Tangentbord
  • Mus
  • Kamera
  • Mikrofon
  • Högtalare eller hörlurar
  • Operativsystem: Windows 10 eller senare
  • Skärmupplösning: 1366 x 768
  • Visningstyp: Skärm med HD-upplösning
  • Grafikkortsminne: 64MB