Så kan den virtuella montern se ut

Den här texten ger dig en överblick över hur den virtuella montern kan se ut och innehållet av materialet som kommer att synas i den.

Nedan finns en sammanställning av de olika delar som utgör din virtuella monter och en förklaring till var innehållet du laddat upp kommer att visas.

Observera: Det exakta utseendet och layouten för just er monter kan variera beroende på miljön för den mässa ni medverkar på.

Så kan en virtuell monter se ut:

Den virtuella monterns olika delar:

1. Video
  2. Logotyp - Ditt företags, din organisations eller din skolas logga.
  3. Bild/bilder - Om du skickat in flera bilder till din monter kommer dessa visas som ett bildspel.
  4. Roll-up
Avatarbild - Den här bilden kan antingen vara en generisk bild eller en bild på någon av er som kommer att arbeta under mässdagen.

Se även knapparna längst ned i bilden. Här kommer besökaren kunna klicka sig vidare till era utbildningar etc.