Översikt av plattformens dashboard

Den här artikeln ger en översikt av plattformens dashboard för dig som representant på en mässa.

När du loggat in som representant i plattformen kommer du till huvudsidan i back office, en instrumentpanel som vi kallar för din dashboard. På dashboarden kan du bland annat se vilket material som ligger upplagt i din monter, du kan följa statistik för montern som uppdateras löpande samtidigt som du även kan se vilka som besökt din monter.

Nedan är en standardvy av dashboarden när du är inloggad som representant:

• I vänstermenyn hittar du olika alternativ. Som representant kan du inte göra ändringar i montern, men du kan till exempel se vilket material som är uppladdat, schemalägga mötesbokningar och även klicka dig vidare för att förhandsgranska din monter.
  • De färgade rutorna är den så kallade statistikpanelen. Rutorna går att också att klicka på för att få vidare information och konfigureringsalternativ.
  • Under panelen kan du bland annat se vilka som besökt din monter och inleda chattar med besökarna.

Layouten och valmöjligheterna på dashboarden kan variera beroende på upplägget för din mässa. Fler alternativ kommer även att finnas för dig som väljer att ha individuella möten med besökare och mötesbokningar.