Hur gör jag för att starta ett telefon- eller videosamtal med en besökare?

I chattrutan med en besökare finns en ikon för både telefon- och videosamtal. Klicka på en av ikonerna för att starta ett samtal. I vissa fall kan du behöva whitelista mässans URL, dvs. webbadress, för att dessa funktioner ska fungera optimalt. Din IT-avdelning vet hur det går till.

Klicka här för en guide över hur du går tillväga om du ska göra det på egen hand.