Hur återställer jag mitt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord kan du använda funktionen 'Forgot Password'. Den hittar du på samma ställe som du loggar in i plattformen. När du har klickat på 'Forgot Password' kommer du vidare till en ny sida där du får ange mejladressen kopplat till ditt konto för att återställa lösenordet.

Om du inte får mejlet om återställning av lösenord eller behöver ytterligare hjälp, vänligen kontakta support.